maanantai 18. lokakuuta 2010

¤ Ilon päivä

Perjantain jälkeen en ole blogin ääreen paljoa ehtinyt. Sintti Urhoollinen on aiheuttanut huolta ja huolestusta. Nihkeän alun jälkeen se himppasen nosti painoaan (10g), mutta siihen se jäi. Eilen piti jo porua vääntää, että kun ei pikkuinen kasva, vaikka syökin.

Muu kolmikko voi hyvin ja paksusti, ne makaavat töppöjalat neljässä suunnassa paksujen tynnyriensä ääressä, ja näyttävät lähinnä kierivän tai matelevan eteenpäin mursuvatsojensa kanssa. Joten yleistä maidon puutetta ei Sinttisen eilinen painon pysähdys voi olla, sitä kyllä Inkillä näyttää piisaavan.

Tänään Urhoollinen näytti pulleammalta, kuin aiempina päivinä. Sillekin oli ilmestynyt vatsakumpare etu- ja takajalkojen väliin. Mutta vasta punnitus paljasti todellisen ilon aiheen, Sintti oli saanut eilisestä vihdoin painoa 43 grammaa. Se lähestyy isomman pojan syntymäpainoa. Mikä ei toki ole kauhean paljon, mutta kuitenkin jo ihan normaalipaino, ei enää "keskosen" lukemissa.

Venäläiset kuulantyöntäjätyttäret ovat kumpikin menneet tänään 500 gramman tuolle puolen (550 ja 528) ja isompi poika hätyyttelee 400 gramman rajaviivaa. Painon lisäykset viime vuorokautena siis 43 - 80 grammaa. Kranssikaula mörssäri on hidastanut kiivainta kasvuaan, mutta pienempi tyttö on nyt ottanut isoimpia pyrähdyksiä parin vuorokauden aikana.

***

FINALLY The Tinyone has got some weight: +43 gr !! That is soooo good news. I almost already lost my hope with him, but he's a warrior :) . The others are fine also, no problems with those whales. Girls are already over 500 gr (550 and 528), and the bigger boy is 374 gr. Tiny is tiny, but the most importan thing is that he's growing :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti