perjantai 15. lokakuuta 2010

¤ Edistystä/ Some progress

Tänä iltana on yhytetty Sintti kahteen otteeseen itse syömästä!!! Voi mikä ilon aihe, toivottavasti näkyy punnituksessa huomenissa tämä edistys! Vieläkään Urhoollisen selviytyminen ei ole varmaa, mutta pian on jo 48 tuntia sitkeää elämää takana, ja nyt se todistetusti kykenee itse menemään nisille ja saamaan ruokaa. Maito paitsi kasvattaa sitä ja voimistaa, niin aiheuttaa muutenkin "positiivisen kehityksen kierteen". Tarpeeksi ravintoa saava pentu pysyy paremmin lämpimänäkin ja emon lähellä/hoivissa, se on aktiivisempi ja jäntevämpi, ja sitä kautta vahvempi. Ja sille (ja emolle) ei tarvitse aiheuttaa ylimääräistä stressiä jatkuvalla käsittelyllä ja nostelulla.

****

The Tiny ate by himself tonight :) . Twice :) He's still in danger, but it's huge step, that he's strong enough to go to "the milkbar" by himself. And soon he's been living 48 hours, every hour is victory and gives more hope. I hope he'll be tomorrow bigger than 150 gr !!

1 kommentti:

  1. Mä kyllä uskon, että Sintti tekee sen mihin vain sitkeimmät pystyvät; kasvaa hiirenpennun kokoisesta isoksi ja vahvaksi porkkikseksi!

    VastaaPoista