torstai 7. lokakuuta 2010

¤ vrk 54/ day 54

Ei vielä uusia kuvia, anteeksi :( Himpulan hankalaa saada yksin otettua kunnon kuvaa!
No new photo, I'm sorry - it's hard to take it alone! I hope I'll get some helping hands with my camera soon...

Jei - narttulauman kanssa eloa parhaimmillaan :D Inki on kovin tiine omine emokotkotuksineen. Jankalla taas puskee kunnon valeraskaus päälle. Pentulaatikossa pesiikin tällä hetkellä Janka aina tilaisuuden saatuaan (sama homma oli ennen Sirnan pentujen syntymää :). Ja kaiken kruunuksi mun vauvelihauveli Pulmisjulmis aloitti ensimmäiset juoksunsa tänään :O Notta kyllä täällä on nyt hormoneista sekavaa narttua vaikka muille jakaa, ei hyvänen aika tätä sirkusta :)

Jankasta poiketen Inki taas on päättänyt synnyttää kellarissa - ihastuttavan alkukantaista, jos minulta kysytään :) . Se haistelee yläkerran rappusten rakoja todella tarkkaan, ja kulkee niitä edes takaisin - portaat kellariin menevät samassa kohtaa alapuolella. Tuoksu varmaankin koiran nenuun tunkee sieltä lautojen raoista. Eteisen nurkka on ollut melkoisen kaivamisen kohteena tänään. Oletettavasti juuri samasta syystä: ihana kellari on siinä alapuolella suoraan. Kun kellarin ovi avataan vaikkapa perunoiden ottamista varten, on Inki siinä haukkana selän takana, josko vain pääsisi siitä livahtamaan.

Ja kertaakaan se ei siis ole tuossa kellarissa käynyt - sen käytös perustuu vain sieltä tulevaan houkuttelevaan maan/luolan tuoksuun :)

***

Welcome to the Circus of Hallanevan - three bitches and their hormones :O Inki is pregnant and she has her own... things. She wants to be with me as much as possible. On the other hand she wants to deliver her babies into my basement. Inki has never been there, but now she tries everything to get there. I guess there is attractive smell of ground or something. Maybe she thinks there is a safe cave for her :)

Janka has bad falce-pregnancy. She is sooooooo maternal - she has always been that way. Last summer (when Sirna had her puppies) Janka had milk and everything..

And my tiny-baby Pulmu got her 1st estrus. Where did my puppy disappeared? She's just 7 months old.. Gee :)

So.. It's very interesting here, indeed :D

1 kommentti:

  1. Melkoinen sirkus tosiaan! Mutta hyvinhän se narttulauma siellä kuitenkin elelee kuulumisista päätelen :)

    VastaaPoista