lauantai 6. marraskuuta 2010

¤ Video x2, 6.11.2010

Vähän väsynyttä sakkia leikkimässä, heti tämän jälkeen menivät unille. Valheellisen hiljaista myös, kyllä ääntä alkaa oikeasti jo irrota :)

***

These videos won't tell the truth :D Puppies are very tired, they fell a sleep right after taking these. And they are here veeeery quiet also.. Usually they use their voice already.


4 kommenttia:

 1. ^On se taas mennyt painossa kärkeen, mutta ei se ole niin iso, kuin näyttää. Paksut tassut ja paksu tukka saa sen näyttämään paljon suuremmalta, kuin onkaan :)

  VastaaPoista
 2. ^Vai on Elli/Rauni mennyt taas kärkeen? Missäs lukemissa nyt mennään ja missä on painovastaavan käyrät ;)

  Väsynyttä sakkia kyllä videoissa, iiisot haukotukset vaan, mutta silti pitää yrittää nujuta, vaikka uni on viemässä voittoa :)

  VastaaPoista
 3. ^Käyrävastaava on lähtenyt humputtelemaan Rovaniemelle ja jättänyt taulukot kotiin. Just eilen toimitin materiaalia, ja sain tuon vastauksena :schmoll: .

  Tämän päivän lukemat on Elli 2336 (+110), Unelma 2274 (+97) ja Voitto 2036 (133). Erot näyttää isolta, mutta Voitto kasvaa järkähtämättömän tasaisesti, se on kohta 10-kertaistanut syntymäpainonsa. Elli on "vasta" reilu 6-kertainen ja Unelma on pian 8-kert. syntymäpainoon nähden. Voitto on simpsakka ja näyttää aina vaan pieneltä noiden kahden rinnalla, mutta sen kasvu on tasaisinta ja suhteessa kaikista suurinta ollut koko ajan :)

  VastaaPoista
 4. :D

  haha käyrävastaava napottaa Rovaniemellä ilman käyräkonetta :D :D: D: D:D
  Lupaan tarttua askareeseen kun luusto siirtyy etelään

  VastaaPoista