torstai 2. joulukuuta 2010

¤ 7 viikkoiset/ 7 weeks

Taitaa olla viimeinen ilta koko porukalla koolla - tässä muutama kuva ilta-ateriasta. Kylläpä on tänään ollut haikea olo moneen otteeseen. "Lähtö yllätti kasvattajan - taas!" Mihin ihmeeseen se aika taas meni, varsinkin tämä viimeinen viikko on kadonnut jonnekin! On ollut paperihommien tekoa, lentolakon aiheuttamaa selvitystyötä ja pennutkin jo aika pitkiä aikoja jaksavat valvoa ja riehata. Ja niin se vain jonnekin aika kului. Huomenna iltapäivällä olisi terveystarkki penskoilla, ja sitten ovat ihan valmiita maailmalle.

Lihkku kävi tänään jä ennakkotsekkauksessa, ettei huomenna ole odotettavissa isompi yllätyksiä. Alaluomessa neidillä on sitkeä näärännäppy (tukkeutunut talirauhanen), ja siihen saatiin silmätipat viikon ajaksi. Ei kuitenkaan estä matkustamista, eikä ole mitään tarttuvaa. Sydänkin etukäteiskuunneltiin terveeksi jo tänään neidiltä :)

****

Last evening they all are together, time has gone so fast. Feels little bit sad and blue.. How these babies could be ready for the world. They just borned ;)

Pulmullekin maistuis penturuoka. Pulmu could also be a puppy if it means extra-food :D


1 kommentti:

  1. Vai Pulmukin on pyrkimässä osingolle:) No kuuluuhan sille palkka ahkerasti pentujen leikityksestä!

    Hei hei Riki! Kasva isoksi ja päteväksi poropojaksi! Tytöthän mä vielä näenkin huomenna näillä näkymin :)

    VastaaPoista