torstai 17. heinäkuuta 2014

1,5 vrk

So far so good.

Eilen oli Miehen ja minun 1v hääpäivä. Omalla tavallaan ikimuistoinen, mutta ei millään lailla perinteinen sillä tavalla, miten nyt hääpäiviä ehkä ajatellaan vietettävän. 

Minä olin aamuvuorossa ensin töissä, Mies vapaalla. Illalla sitten syötiin kotosalla ja kilisteltiin maltilla kuohuviiniä tuoreiden mansikoiden kanssa. Taustaääninä oli pentuhuoneen hiljaisuus, välillä sieltä kuului hellyttävää narinaa ja satunnaisesti myös kiukkuista kiljumista, kun joltakulta oli nisä hukassa, tai oli kulkeutunut väärällä puolelle emoa (vaikka kuinka kiljuu ja protestoi, niin ei sitä syötävää löydy emon selästä :) .

Pulmulta poistin eilen haavan päältä sitä suojanneen teipin. Haava on toistaiseksi todella siisti, nyt sitä pitää pari kertaa päivässä suihkutella ja huolella kuivata. Mamman lämpötila on pysynyt hieman yli 39 asteessa, ei ongelmia senkään suhteen.

Ruokahalu on Pulmulla kohdallaan, ja suoli ja rakko toimivat hyvin. Loistavaa!!

Pumpsi on todella rauhallinen, huolellinen ja hellä ensikertalainen emo. Se ei hötkyä pentujensa kanssa, mutta pitää niistä tarkkaa lukua ja pennut tiptop-kunnossa. Ei näy kakka- eikä pissalaikkuja alustoissa, ja pennut ovat oikeita silkkiturkkeja. Ulos tarpeilleen Mamma pitää raahata taluttimen kanssa ja pikaisen kyykkimisen jälkeen onkin hirveä kiire takaisin sisällä. Syömään Pulpul välillä malttaa hypätä laatikon ulkopuolelle, välillä eväs on tarjoiltava laatikkoon. Pentujen painot nousevat tasaisesti, suurin uros lähestyy jo 600g rajaa, mutta kaikki kasvavat tasaisesti omalla käyrällään.

Äiti ja poikaEi kommentteja:

Lähetä kommentti