torstai 30. heinäkuuta 2009

¤ Vitsikirjaelämää..

Ah hah. Nauran varmasti kaikelle tälle. Jonain päivänä, joskus.. Sirna oli eilen aika vaisu, ja tänään pahempi. Ruoka eikä juoma mennyt, se vaan nyhjäsi minun kyljessäni ja kun kävin kaupassa, ei se noussut tervehtimään edes. Häntäkään ei heilahtanut.

Nooooooh. Mitäpä sitten? No sittenpä taas ell-klinikkaa kohti tässä illan suussa. tällä kertaa kävi tämä klassinen vitsien aihe, että hoito sairastutti potilaan. Eli se antibiootti, joka Sirnalle aloitettiin haavatulehdukseen, ei joillekin koirille käy, vaan tekee ne tosi sairaiksi. Sirnan ripuli, syömättömyys ja lopulta juomattomuus jne. on siis tätä ilmeisesti ollut. Sillä on ollu niin paha olo, että on vain maannut ja voinut pahoin.

Ja sitten se oli nyt helteessä vähän kuivunut, koska tuottaa maitoa koko ajan, mutta ei syönyt eikä juonut tänään. Se nesteytettiin ja lääke vaihdettiin ja nyt toivon mukaan tällä mennään. Haava itsessään voi ilmeisen hyvin, olosuhteisiin nähden.

Näillä taas mennään.

Sirnan kasvattaja-Kaisa oli eilen kylässä, pennuista on tosihienot poseerausvalokuvat luvassa plokiin. Huomenna - tänään ei jaksa, pahoittelen :) .

3 kommenttia:

  1. Voi Sirna-sisupussia. Meillä on kokemusta tuosta antibioottiallergiasta... Taitaa olla sukuvika. Toivottavasti teillä alkaa sujua paremmin. Ihania pentuja ja maailman paras äiti. Sinulle ja Sirnalle voimia sinne lapsosten hoitamiseen ja tervehtymiseen. -Viian poppoo-

    VastaaPoista
  2. ^Muistatteko yhtään, mikä se Viian sairastuttanut antibiootti oli? Tämä Sirnan ongelma ei ole kuulema varsinaista allergiaa (kuten ihmisillä vaikka penisilliiniallergia), vaan toisille koirille ei sovi tämä yksi antibiootti, jostain syystä X. Olisi hauska tietää, onko se sama troppi ja sama reaktio siskoksilla.

    VastaaPoista
  3. Sen antibiootin nimi on Clindabuc. Viialla oli tosi samankaltaiset oireet kuin kuvailit Sirnallakin. Viialla kesti pari viikkoa ennen kuin oireet lievenivät. Ulostuksen mukana tuli veristä "vatsalimaa" ja usein aamuyöllä, kun vatsa oli tyhjä Viia meni heikkoon kuntoon ja halusi ulos... maatakseen nurmikolla ja välillä ulostaen limaa. Vatsasta kuului myös voimakasta ääntä... Ja veto oli tytöllä ihan veks. -Terveiset täältä koko Viian poppoolta-

    VastaaPoista