keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

¤ PentuhuoneParin päivän ähellyksen jälleen se on valmis - pentuhuone siis <3 . Lattialistojen raot on suojattu kosteudelta teipein ja muoveilla. Kompostiaitaverkot kiertävät huonetta odottaen aikaa, jolloin naskalihampaiset lähtevät liikeelle. Pentulaatikko on paikoillaan ja oikein päin. Olipa siinäkin iso ja vaikea asia päätettäväksi: minne päin matala laita laatikosta :D. Jonkinlaisen katoksen kehittelin toiseen päähän laatikkoa. Piti tehdä sen verran korkea, että siellä mahtuu itsekin touhuamaan, vaihtamaan kuivikkeita yms. Mutta on se nyt tyhjää parempi suoja.

Tänään vielä Sirna mönki väen väkisin sänkyni alle, huh huh :O Hän siis ei tarvitsisi noin korkeaa tilaa. Pentukaappi on varusteltu kaikin puolin - ja lisäksi ovesta löytyy 24-7 päivystävien eläinlääkäreidenkin numerot. Ihan vaan kaiken varalta. Toivon mukaan kaikki menee kuitenkin hyvin. Sirna ei ole erityisen kiinnostunut laatikostaan, kuvat ovat täysin lavastettuja - kyllähän kiltti koira hetken tekee vaikka mitä älyttömyyksiä, mitä emäntä käskee.

Josko sitten H-hetken lähestyessä kuitenkin se alkaisi kutsua, etenkin kun tarkoitus on estää sängyn alle pääsy piakkoin. Tässä vielä huoneesta kuva, oven suunnasta kuvattuna. Soffalla olen nyt öitäni viettänyt. Avoimen ikkunan alla on viileä itsellä nukkua, ja tottuupahan Sirnakin olemaan enemmän tässä huoneessa. Ja oma kroppa voi ottaa tuntumaa kapeaan ja ei-niin-pehmeään sohvaan, jos siinä pitkäänkin vielä joutuu öitä viettämään, heh. Laskettu aikahan on vasta 1,5 viikon päässä, ja mistä sen tietää, kuinka kauan siitä ylikin neiti innostuu pitämään lastia kyydissä.
Huoneen ja laatikon sisustuksesta tuli hyvin punavoittoinen - tyttöjäkö sitä alitajuisesti toivotaan pelkästään, heh :) Tosiasiassa olohuone on punainen tavallisestikin, lattialta puuttuu nyt syvän punainen matto kokonaan. Ja sohva on yleensä suojattu viinin punaisella päällisellä, nyt siinä on pinkit suojalakanat. Pentulaatikosta tuli ihan sattumalta hyvin punavoittoinen näin alkuun, olisi kaapissa muunkin värisiä alustoja ja katoskangasta :D

Huoneen mittasuhteista ja sisustuksesta ei oikein näissä kuvissa saa selvää. Sohva siis ovelta katsoen huoneen toisessa päässä. Pentulaatikko jää äärivasemmalle tästä ovelta katsoen, ja oikealla seinustalla on vaatekaappien rivistö. Vihreä pömpeli oikeassa nurkassa on roskissäkkiä varten.

Ja mamma tympääntyneenä laatikossaan. "Kun kerta käskettiin"...

1 kommentti:

  1. Iih, ei odottavaa äitiä saa nuin käskyttää :D:DD:D Hiano on pentukoto, upea jopa. Kyllä tuolla passaa pentujen tulla tähän maalimaan

    VastaaPoista