sunnuntai 9. elokuuta 2009

¤ 8.8 lauantai

Lauantaina ulkoiltiin useaan otteeseen, koska oli yhä niin hieno sää. Kyllä tämä elokuun alku on hellinyt minun kesälomaani ja samalla pentujen kanssa ulkoilua :) .

Pennut riekkuivat ja söivät ulkona, menivät välillä Kangoon alle nukkumaan, ja jatkoivat taas. Ostin kaupungista muutaman sian kylkirimpsun, ja siitä leikkasin jokaiselle koiralle omat lihaisat luutikut syötäviksi.

Pennut suhtautuivat hyvin erilailla saamiinsa aarteisiin. Siiri (Lapinkirvinen) alkoi heti natustaa omaansa tunteella. Lapinsirkku ja Tähtimö samoin. Laukkaneilikka Valkotassu vei oman saaliinsa heti parin metrin päähän, ja alkoi sitten vasta natustaa sitä. Unelias Manaatti eli Jäkkärä ei oikein jaksanut innostua heti ollenkaan. Myöhemmin, kun oli saanut tirsat nukuttua, se nätysteli omaansa.

Aikansa omaan saaliiseensa tutustuttuaan Tähtimö lähti katsastamaan muiden saaliit. Olematta mitenkään ärhäkkä tai päällekäyvä, se yksitellen nappasi sisarustensa aarteet itselleen. Sitten se hetken aikaa söi sitä, kunnes jätti, ja lähti seuraavan sisaruksen aarretta tutkimaan. Laukkaneilikka kuskaili omaansa pitkin pihaa turvaan, samoin Lapinsirkku. Siiri ei oikein edes huomannut, mihin luu katosi, kun Tähtimö sen nappasi.

Janka söi ylimääräiset luut sitä mukaa pois, kun joku pentu ne hylkäsi. Sirnalla ei ollut nälkä, joten se taas hautasi pensaikkoon omansa, ja muut suuhunsa saamansa rimpsut.

Aikansa suururakan kanssa aherrettuaan pienet sankarit kävivät taas nukkumaan pihalle.

Tällaista on tämä meidän pennuntahtinen lomaelämä tällä hetkellä :) .
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti