maanantai 24. elokuuta 2009

¤ Maakuntamatkailua

Eilen nappasin pörsikit autoon, kuten myös Sirnan ja Jankan, ja hurautettiin kylääm äitini luokse Joensuun keskustaa liki. Ensin Pygmit vähän huutelivat häkissään, mutta sitten asettuivat maate. Kellään ei tullut paha olo koko 30 km matkalla.

Äitini luona oli vaikka mitä kivaa, mihin Tyypit ulottuivat, voi hyvänen aika. Ja asunto on sentään ihan tavallisesti sisustettu, eikä pursua mitään pikkuroinaa alatasoilla. Vaan alkuun sai ihan koko ajan hakea jotakuta pois jostain, ja nostella milloin mitäkin ylemmäksi. Tyypit näkivät ensimmäisen kerran elämässään tv:n - pakko oli se esitellä noille, ettei sitten uusissa kodeissa tästä tavarasta aiheudu mitään paniikkikohtauksia. Itselläni on tv, mutta ei vieläkään digiboksia. Ihmeen hyvin sitä on jo tottunut olemaan ilman. Ja isäni ei ole koskaan ollut kova katsomaan televisiota, joten yksin täällä maalla asuessaan, niin eipä hällä ole telkkua eikä bokseja.

Tyypit pää kallellaan katselivat alkuun ihmeissäään kovaan ääneen messuavaa Dr. Philiä, mutta kukaan ei osoittanut pelkäävänsä televisiota millään lailla.

Illalla meille tuli kylään vielä Wicca-poro, Halla-seropi ja omistajansa Heljä. Saivat pentuset pari uutta ja asiallista koiraa taas tavata. Vierailun lopun Wicca ja Sirna ja Halla myyrästivät tuoreella sänkipellolla. Paras kimppasaalis oli ISO rotta, joka pisti melkoisesti hanttiinkin koirille, ennenkuin siirtyi autuaammille kaatopaikoille. Lopulta Sirna tuli ylväänä yhteistyön tulos kuolleena suussa roikkuen, ja hautasi sen jonnekin tuonne pihan pensaikkoon.

Nam :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti