sunnuntai 9. elokuuta 2009

¤ 9.8

Wuhuu, ajantasalla ollaan päivitysten kanssa!! :kapa:

Aurinko paistaa, ja ulkona on touhuiltu taas.

Tänään Siiristä on eniten kerrottavaa. Se tyttö on mielenkiintoinen yhdistelmä sosiaalisuutta ja mieletöntä itsenäisyyttä, ihan kuin Sirniskin on. Myös ulkonäkö ja pikkukoko tuovat mieleen Sirna-äipän.

Pennut touhusivat pihalla omiaan porukassa, aikuisten katsellessa hommaa päältä. Yhtäkkiä Siiriä ei näkynyt missään. Koitin houkutella ja huudella. Lopulta neito löytyi lumipallopensaan alta urakoimasta jonkun oksan kimpussa. Vailla huolen häivää, että muut ovat kauempana.

Sen jälkeen Riisi Kanuttaja iski isäni kenkien ja lahkeiden kimppuun, ja viihtyi pitkän aikaa puuhastellen siinä ihmisten seassa. Syliinottaminen aiheutti protestoimista, koska Urakka jäi kesken. Prkl, niin!!!

Yksi kerrallaan pennut väsähtivät Kengun alle varjoon ja suojaan nukkumaan. Laskeskelin, että viisikko siellä riehuu ja leikkii ja sammuu yksitellen unille. Kun sitten lähdin kuskaamaan tyyppejä sisätiloihin unille, yksi puuttui joukosta. Siiri-perhana oli livahtanut omille teilleen. Mutta minne?!?!

Siinä haeskeltiin pitkin pihaa ja pusikoita, vaan uninen pentu ei kauheasti ilmoittele itsestään. Lopulta Sirna meni paljastavasti häntää heilutellen vuorenkilpipusikkoon, ja sinnehän SiiSii oli sammunut. Minua katseli unelias ja hämmästynyt silmäpari, kun nostin uupuneen natikan pois omasta, varjoisasta pesäluolastaan.

Minua niin sykähdyttää tuo pikku SiiSii. Päivä päivältä siinä näkyy enemmän ja enemmän emäänsä. Juuri tuo itseluottamus ja pienestä asti yksin pärjääminen yhdistettynä siihen, että ihmistenkin kanssa on kiva touhuta, ja olla välillä sylissä jne. on niin kovin tuttua :) .

Toisaalta Sirnan-kaltaisuus on ehkö myös syy siihen, miksi itse miellyin alusta asti ja vaistomaisesti Neiti Beehen. Sirna on niin persoona, että niitä mahtuu vain yksi elämään, ainakaan samaan aikaan. Neiti B on reipas ja tomera ja touhukas, mutta hieman pyöristetty versio SiiSiistä ja äidistään.

Muu nelikko on tänään ollut ns. peruspentuja - leikkineet ja juosseet ja laukanneet ja tapelleet ja tutkineet ja touhuneet porukalla, kunnes sitten porukassa myös väsähtivät nukkumaan.


3 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, jotta Halon elämä sulostuu kohta melkoisen temperamentikkaalla ystävällä.Neito Tomera on pitänyt huolta vkl-vieraansa viihtyisyydestä ja merkit näyttää, että Halo piakoin ihastuu ja rakastuu ja onnesta pakahtuu, ihan ikioma Siiri-"lelu" ;)

  VastaaPoista
 2. Ei hyvä ihme sentään. Piti heti tulla kommentoimaan kun pääästiin Turkuun. Hyvä Siiri, tee ahkerasti hommia nyt niin sitten kun tulet meille asumaan, niin voit elää seesteistä ja tylsää pikkupennun elämää

  jooko <3

  VastaaPoista
 3. ja edellinen siis oikeesti halon, mutta kun kimmo oli näköjään kirjautuneena

  VastaaPoista