sunnuntai 16. elokuuta 2009

¤ IsoJako

Tytöthän on jaettu jo hyvä tovi sitten, mutta lauantaina tehtiin The Jako myös poikien suhteen. Ja eihän tässä enää ole, kuin 1,5 viikkoa, kun jokainen lähteekin uuteen kotiinsa :) .

Sitähän ei tiedä, mitä kenestäkin tulevaisuudessa kehittyy, ja paljon vaikuttaa tietenkin tulevat elämän kokemukset ja tulevat omistajatkin. Mutta nyt tuntuu, että jokainen on menossa itselleen parhaimpaan paikkaan - niin tytöt kuin pojatkin. Eikä pojissakaan viimeisenä varaajana "valitsemaan" päässyt vaikuttanut mitenkään pahastuneelta siitä, kuka pojista heille jäi. Mielenkiinnolla jään itse odottamaan, millaisia viikareita ja viikarittaria näistä vielä kasvaa lähivuosina :) .

Lumijäkkärä muuttaa Helsinkiin, Ainon, Kimmon ja lpk Piin kaveriksi:Luhtatähtimö matkaa Saloon Minnan, Ramin, lpk Usvan ja Ramin tyttöjen perheeseen:


Laukkaneilikka muuttaa Tampereelle, Anninan ja Eetun ja Syltty-kissan omaksi koiraksi:


Lapinsirkku muuttaa sijoitusneitinäni Lohjalle Katin ja melkoisen-lauman jatkeeksi :D


Lapinkirvinen menee pisimmälle, Ouluun. Se pääsee Mitran, Kimmon ja lpk Halon komendantiksi:


Kuvat pennuista on 4 viikon iässä (Mitra K.). Ovat melkoisesti tuosta taas jo kasvaneet ja muuttuneet ja kehittyneet, tiistainahan tyypit täyttävät jo 6 viikkoa.

4 kommenttia:

 1. Miten niin "melkoinen lauma"? Piti kerrankin oikein laskea että kuinka monta noita lemmikkejä on ja sain vastaukseksi 23... UPS. Pirusta tulee siis nro 24, mutta laumassa se pääsee heti sijalle 7 ihmisten ja isojen koirien jälkeen ;)

  - Kati

  VastaaPoista
 2. ^Mä olen Jennin puheista mennyt niin moneen kertaan sekaisin teidän koko porukan kokoon panon suhteen, että helpointa oli kuitata Pirun tuleva lauma "hieman" ympäripyöreällä ilmaisulla :D :D

  VastaaPoista
 3. ^Juu. Ei meillä normaalisti lasketa, mutta nyt oli pakko tahdä pieni tarkistus ;). Tää kolmas koira on meiile kuitenkin aika Iso Juttu, jota jo kovasti odotellaan!

  - Kati

  VastaaPoista