maanantai 10. elokuuta 2009

¤ Ai jai jai jai

Voi näitä äitinsä poikia ja tyttäriä *pään pudistelua*.

Yhden päivän saldoksi ei riitä sientä napostellut SiiSii. No ei niin. Äsken Tähtimö-Pörsö jäi yläleuastaan kiinni kompostiaitaverkkoon, joka siis toimii pentuhuoneen porttina. Itse olin ajatellut, että vaara on ohi, kunhan Hobittien päät ovat niin isoja, etteivät ne mahdu silmukoista. Vaan ei... Tukkajumala jumitti kuononsa siihen verkkoon *huoh*.

Sirnahan aikanaan jäi alaleuastaan kiinni sänkyni koristekiemuraan - kahdesti minuutin välein, ennenkuin oppi. Joten sinänsä tuttua huttua. Vaan on se paniikissa jumissa kirkuva pentunen aina yhtä "ilahduttava" kokemus.

Tähtimö halusi vimmatusti taas "isolle puolelle" taloon hengailemaan aikuisten koirien ja ihmisten mukana, ja päätti syödä itsensä portin läpi. Paha vaan, kun leuka jumitti kiinni, ennenkuin suunnitelma toteutui. Mutta tavoite saavutettu kuitenkin: kun sain pöllöpään lopulta irti, niin se todella pääsi tänne isojen koirien kanssa touhuamaan.

Välillä lasken päiviä, että saan nämä vilpertit vihdoin käsistäni - ja yön unettomina tunteina pelkään, etten saa niitä säilymään hengissä vajaata kolmea viikkoa vielä :D :D :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti