tiistai 18. elokuuta 2009

¤ Piru irti!!

"Päättyneet on päivät, jolloin teit sä miten vain. Päättäneet on oppipoika olostain.. Kestäneet ei kaiteet leikkikehästäin, kiiltävät on raiteet jotka löysin edestäin. Zai zai zai zai, Zai zai zai zai, Zai zai zai zai, Zai zai zai zai."

Tiistain jännitysnumerosta vastasi Lapinsirkku Pirulainen..

Jätin ulkona peuhaamisen jälkeen pupsit tuohon grillikatostarhaan unille, ja menin sisähommiin. Kun ikkunasta näin, että liikettä alkoi olla, menin hakemaan tyyppejä sisälle. Kas vain, vastassa oli 4 reipasta pentua. Yhtä ei ilmestynyt, vaikka miten laskin, kurkin pesään ja penkkien alle jne. Mielessä välähti jo kaikki huuhkajat ja ketut ja muut hirvitykset, vaikka kuinka on katettu ja suojaisa se pentujen paikka.

Huhuilin ja hihkuin aikani, ja kerrankin Neiti Näppärä juoksi oikein laukaten luokse, ihan loppuun asti, itsekin hieman huolestuneen oloisena tilanteesta. Irokeesi oli kauniin myrkyn vihreä, Piru oli karannut 10 metrin päässä olleen leikkimökin alle, ja hinkannut sieltä sammalet tukkaansa.

Vieläkään en tiedä, millä ja mistä pikku Houdini on paennut. Myöhemmin päivällä laitoin ne uudestaan pikkutarhaansa, ja koitin kauempaa seurata, missä se vuotava kohta on. Kukaan ei näyttänyt edes suunnittelevan pakoa - eipä tietenkään.

Että sellaista pentulan rauhaan tänään...

7 kommenttia:

 1. Haha Jes!
  Onneksi Pirukin välillä tytöistä :D

  Mitenhän mä muistasin sen faktan että kompostiaitaa ei voi jättää vain näennäisesti suojaamaan jotain tilaa, vaan se pitää laittaa Kunnolla. No ehkä sitä viimestää siinä vaiheessa oppii kun on neiti pieni neiti ekan kerran lipetissä.

  Saara, joko pentupanta on minkä kokonen Siirille :D. Plus uusia kuvia tahtois hän

  VastaaPoista
 2. Meillä siis kompostiaita ei pysy todellakaan muka-esteenä. Niitä rynkytetään ja niitä vasten ollaan ja ai sitä riemua, kun aita kaatuu :kapa: .

  Mulla on nippusiteiden lisäksi koottu nuo kompostiaitasuojat vaijerilukoilla itseasiassa...

  Pentupanta on pienimmässä asennossaan oikein soppeli SiiSiin rinnan ympärykseen :D :D Kuvia piti eilenä ottaa, vaan meni siinä testihötäkässä koko ilta. Ja hieman oli puksit sen jälkeen uupuneita. Pittää tänään koittaa, kunhan saan illasta apukäsiä, yksinään on turhaa hommaa koittaa ees ;)

  VastaaPoista
 3. Muistaakseni myrkynvihreä väri on ennenkin ollut lappalaiskoirien suosiossa ;D

  t. Benita

  VastaaPoista
 4. ^Joo se hyvin kehittynyt värisilmä on vissiin joku lappalaiskoissuominaisuus :D

  VastaaPoista
 5. Jaahas. Saamme panostaa siis myös pihalla pysymiseen... Vähän päälle viikko vielä. Tää ei oikein tahtois pysyä nahoissaan ;D.

  - Kati

  VastaaPoista
 6. ^Hehee, näin se pikku paloissa lipsahtelee, millainen Piru onkaan :D :D Mukava, että on odotettu lapsukainen :)

  Halolle uutisia, että puhuin ihan höpöhöpöjä Riisin pannasta :O Se on viikossa vankistunut niin, että sitähän piti aavistus jo löysätä tiukimmasta asennosta, että meni kaulan ympärille. Niin sitä kasvua ei tässä päivittäin nähdessä huomaa. En ollu hetkeen pantaa laittanu, kun se oli sille NIIIIIN iso. Vaan eipäs ole enää *ylppis kun pieninkin potristuu kovaa vauhtia*

  VastaaPoista
 7. Voi meän pientä läskiä :sepi:
  Onneksi Siiristä on tullut pieni ja AHNE ja toivotaan että se Jatkuu :D :D :D

  Täällä kovasti jo toivotaan että aikahyppy kävis ens viikolle. ALkaa olemaa niin hoohetket käsillä

  VastaaPoista