keskiviikko 12. elokuuta 2009

¤ Rekisteröinti etenee

Kylläpä täytyy kehaista ja kiittää Suomen Kennellittoa erinomaisen ripeästä toiminnasta näiden Hallanevan Hoppuilijoiden kohdalla!

Otin sinne aikanaan yhteyttä, koska sähköinen rekisteröinti ei tämän pentueen kohdalla onnistu millään täysin: Moskun kivestodistus piti toimittaa paperisena liittoon. Nurisin asiasta pahoillani, koska paperilla tulevat ilmoitukset käsitellään nykyisin viimeisenä, mutta ko. todistusta ei vaan millään muulla tavoin voi toimittaa.

Olin yhteydessä todella ystävällisen virkailijan kanssa, joka pyysi minua toimittamaan hänelle sen kivestodistuspaperin, ja tekemään muut rekisteröintiin liittyvät asiat netin kautta. Hän lupasi, että kunhan kaikki muu on netin kautta tehty oikein ja valmiiksi, niin tuon kivestodistuksen takia ei pentue jää pinkan pohjalle lojumaan, vaan käsitellään nettirekisteröimisenä.

Maanantaina pennut saivat sirut, ja siltä osin nettirekisteröinnin sain valmiiksi. Maanantaina heitin myös postiin em. paperin. Eilen illalla näkyi Omakoira-sivulla, että rekisteröinti on hyväksytty. Tänään siellä näkyi lasku, jonka maksoin pois heti kuljeksimasta. Saapa nähdä, ehtisikö tyyppien papaerit suorastaan luovutuspäiväksi, vaikka kesä onkin ruuhkaista aikaa rekisteröinneissä :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti