torstai 27. elokuuta 2009

¤ Lääkärissä

Eilen käytännössä suoraan suhaistiin Joensuun reissusta eläinlääkärin tarkastukseen. Lopputulema oli se, että kaikki pennut ovat erinomaisen terveitä, ja pojillakin kaikilla oli jo kivekset laskeutuneet. Koska tarkkaajana oli Sirnan luottolääkäri, joka on silmiin erikoistunut, niin pentusiltakin katsottiin päällisin puolin silmät heti. Ei ole sisäänpäin kasvavia ripsiä, epämuodostuneita kyynelkanavia tms. päällepäin havaittavaa vikaa. Loistavaa :) . Tämän enempää en paljon itse enää voi pentujen hyväksi tehdä, nyt ne ovat valmiita maailmalle. Ja huomenna perjantaina kaikki pyrähtävätkin jo pesästä.

Porukka oli kissankujetuskopeissaan "hieman" äänekästä, pojat ja niistä eritoten Sumu, mutta kyllä tytötkin jaksoivat meuhkata. Lopulta yksi eläinlääkäri ohjasi meidän porukan yhteen tyhjään vastaanottohuoneeseen odottamaan "kun hieman häiritsee tuota meidän puhelinliikennettä tämä meteli". Eipä meitä pahasti Jennin kanssa naurattanu, kun omat korvat soi jo automatkan takia, ja kuulo luultavasti aleni pysyvästi molemmilta :D .

Eläinlääkärikin hieroi välillä korviaan, kun tyypit pisti parastaan tarkkivuoroa odottaessaan. Ite pöydällä ja tutkittaessa kaikki oli reippaita ja jopa hännät väliin heilui lääkärille. Mutta laatikossa irtosi sitten ääntä enemmänkin. Paluumatka oli kyllä jo hiljainen - kun tarpeeksi on jännää ja tarpeeksi huutaa, niin sitten voi jo nukkuakin ;) Loistavaa kyllä, yksikään pentu ei ole vielä osoittanut minkäänlaisia autopahoinvoinnin merkkejä yhdelläkään ajomatkalla.

Eilen myös silityslautani joutui Lilliputtien hyökkäyksen kohteeksi, voi NYYYYYH. Sinne meni se kauan ja hyvin palvellut lauta. Ja nopeasti menikin. Todistusaineistoa tässä:
Tämä päivä onkin mennyt pentupakkauksia ja -kansioita kootessa. Hieman haastetta tuo se, kun tulostin ei suostu toimimaan synkassa läppärini kanssa. Onneksi nyt kaverini sai tulostettua kaikki laput, kopioin sitten itse ne, siihen tuo masiina sentään kykeni.

Tällaista roinaa on lähdössä Pygmien taipaleelle mukaan:Rullalla oleva röntgenkuva on Siirin spesiaalitavara :D :D .

3 kommenttia:

  1. Hih näenkö pöydällä kirjailtuja pyyhkeitä :D Ihistä

    VastaaPoista
  2. ^Pitäähän sitä tassupyyhkeet olla, kun rapakelit lähestyy :)

    VastaaPoista
  3. Nuo rotanraadot on aika vinkeät :) Valokuvassa näyttävät vähän liian oikeilta.

    VastaaPoista